بانویی با کوهی از اراده و همت/ کارآفرینی تخصص این بانوی میاندوآبی است
به گزارش پایگاه خبری بسیج سازندگی به نقل از زرین خبر، با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و اهمیت توجه به اقتصاد درون زا، می توان علاوه بر اینکه زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کرد، زمینه را برای رشد و توسعه و بهبود شرایط کسب و کار و توسعه اشتغال نیز فراهم کرد.
از سوی دیگر هر یک از افراد جامعه اعم از زن یا مرد می توانند به نقش خود در تحقق اقتصاد مقاومتی عمل کرده و در دنیای کنونی، رسیدن به اهداف توسعه بدون بهرهگیری از ذخیره عظیم نیمی از پیکره جامعه- یعنی زنان- امری غیر ممکن است و به عبارت دیگر، یکی از شاخصهای نوسازی اقتصاد ملی و توسعه اجتماعی، مشارکت زنان و نحوه ایفای نقش آنان در ساختارهای اقتصادی است.
در این بین یک بانوی بسیجی کارآفرین میاندوآبی با همت و تلاشی ستودنی علاوه بر اینکه تعاون و همکاری را به نمایش گذاشته است، به اقتصاد مقاومتی نیز در عمل عینیت بخشیده و به یک کارآفرین نمونه تبدیل شده است
بسیج سازندگی در عرصه اشتغالزایی پیشگام است
خانم مهین دولت پرور از بسیجیان میاندوآب است که تولیدکننده و کارآفرین نمونه کشور بوده و نشان داده که کارآفرینی تخصص وی است
این تولیدکننده ضمن قدردانی از رئیس بسیج سازندگی آذربایجان غربی سرهنگ پاسدار احمد رحمانی و رئیس بسیج سازندگی میاندوآب سرهنگ تقیزاده برای حمایت از فعالان اقتصادی، خاطرنشان کرد: سپاه ثابت کرده است که در عرصه اشتغالزایی نیز پیشگام است.
وی با بیان اینکه هر خانم توانمندی می تواند به این عرصه وارد شده و در مقاومتی کردن اقتصاد خانواده و جامعه نقش ایفا کند، افزود: هر خانمی اگر بتواند در کنار همسرداری و فرزندداری برای خود منبع درآمد خانگی ایجاد کند، می تواند در تامین نیازهای خود و خانواده به ویژه فرزندانش سهیم باشد.
این بانوی کارآفرین می گوید: این سخن که کار و در آمد نیست و من نمی توانم مخارج زندگی را تامین کنم، برای من پذیرفتنی نیست و معتقدم راه برای کسب درآمد حلال با توجه به استعداد هر فرد بسیار است و تنها به تلاش و همت نیاز است.
گفتنی است این بانوی کارآفرین، چندین بار به عنوان کارآفرین نمونه کشوری، استانی و شهرستانی انتخاب و معرفی شده همچنین محصولات آنها نیز در نمایشگاه های مختلف که دایر می شود به نمایش گذاشته می شود.
به ضرس قاطع می توان گفت که بدون روحیه جهادی، اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود، ﺍﻗﺘﺼﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ دو رﮐﻦ دﺍرد ﮐﻪ ﯾﻚ رﮐﻦ آن ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ملی و رﮐﻦ دوم آن نیز تقویت فرهنگ جهادی است، ﻟﺬﺍ روﯾﻜﺮد ﺟﻬﺎدی ﺑﺮﺍی ﺗﺤﻘﻖ ﺍﻗﺘﺼـــــــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ، ﯾﻚ رﮐﻦ و ﭘﺎﯾﻪ محسوب می شود که اگر جای آن در بخش های مختلف اقتصاد خالی باشد، ﺍﻗﺘﺼــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺤﻘﻖ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.